menu bar

NAVITEL® oznamuje zahájení prodeje nového modelu dvoukanálového Full HD videorekordéru - NAVITEL R9 DUAL. Palubní kamera je součástí oblíbené řady firemních zařízení vybavených Wi-Fi a také GPS modulem, který podporuje funkce digitálního rychloměru a GPS informátoru.

NAVITEL R9 DUAL

Kompaktní a snadno použitelná palubní kamera se stane vaším hlavním pomocníkem na silnici a při parkování. R9 DUAL zaznamenává vysoce kvalitní video ve Full HD kvalitě při 30 snímcích za sekundu. 170° skleněná čočka zachycuje širokou oblast vozovky před vozidlem, včetně přilehlých jízdních pruhů a krajnice. Součástí zařízení je také interní Full HD zpětná kamera s úhlem záběru 136° s funkcí parkovacího asistenta. Parkovací režim se aktivuje automaticky při zařazení zpětného chodu (pokud je správně zařízení zapojeno). Kamera snímá a přenáší na obrazovku DVR vše, co se děje za vozem, a také usnadňuje parkování tím, že pomáhá určit přípustnou vzdálenost k překážce pomocí parkovacích čar umístěných na snímku.

Zvýšená kapacita 500 mAh baterie umožňuje palubní kameře po určitou dobu pracovat offline: pokud ve vypnutém stavu v parkovacím režimu vestavěný G-senzor zaznamená náraz nebo kolizi, DVR se automaticky zapne a spustí záznam. Záznamový soubor bude chráněn a nahrávka nebude vymazána z paměťové karty během přepisu smyčky. Také všechna videa pořízená během nouzových nebo mimořádných situací na silnici budou chráněna před přepsáním.

GPS informátor NAVITEL R9 DUAL poskytuje přístup k databázím více než 60 typů rychlostních radarů, mobilních kamer a figurín, vyhrazených jízdních pruhů veřejné dopravy a potenciálně „nebezpečných“ míst* a také ke službám, které mohou být na cestě užitečné.

Pomocí high-tech vestavěného Wi-Fi modulu a mobilní aplikace Navitel DVR Center lze DVR ovládat na dálku. Pohodlné rozhraní mobilní aplikace vám pomůže rychle se synchronizovat s DVR za účelem aktualizace firmwaru nebo konfigurace parametrů zařízení vhodných pro uživatele: citlivost snímače otřesů, délka nahrávacího cyklu, nastavení zvuku atd. Aplikace také umožňuje zobrazit fotografie a videa pořízená na R9 DUAL a uložte je do svého smartphonu. Aplikace je k dispozici ke stažení na systémech IOS a Android.

Navitel DVR Player pro PC** poskytuje uživatelům pokročilé možnosti pro práci s video soubory z rekordéru: přehrávání videa na obrazovce počítače, export a prohlížení tras cesty, možnost ukládat fragmenty nahrávek a mnoho dalšího.


* Výstrahy rychlostních radarů nejsou k dispozici v zemích, kde je jejich použití zakázáno místními zákony.

** Program je k dispozici pro Windows PC.