menu bar

NAVITEL, tradičně známý jako výrobce navigačních zařízení, autokamer a autopříslušenství , rozšiřuje svou produktovou řadu.

NAVITEL RD3-RD5

S ohledem na bezpečnost a pohodlí řidičů uvedl NAVITEL na trh nová zařízení v řadě autoelektroniky - multifunkční autorádio RD3 a RD5. Oba modely jsou vybaveny funkcí handsfree, dálkovým ovládáním a displejem s možností výběru barev.

NAVITEL RD3 a RD5 mají výstupní výkon 4x50W. RCA vstupy umožňují připojení externího zesilovače. Autorádia poskytují nastavení basů a výšek a také několik přednastavených nastavení ekvalizéru.

Modul digitálního FM rádia je určen pro frekvenční rozsah 87,5-108 MHz. V paměti je uloženo 18 stanic, které lze pohodlně přepínat pomocí tlačítek na předním panelu nebo pomocí dálkového ovladače.

Vestavěné Bluetooth s funkcí hands-free a mikrofonem Vám umožní bezpečně a pohodlně telefonovat za jízdy.

Obě autorádia jsou vybavena AUX vstupem, slotem pro paměťové karty microSD a dvěma USB-A porty, z nichž jeden slouží k nabíjení zařízení a druhý slouží k poslechu hudby z USB disku. Rádia podporují disky až do 256 GB a přehrávají formáty MP3, WMA, WAV, FLAC.

NAVITEL RD5 lze konfigurovat pomocí bezplatné mobilní aplikace CarLive dostupné pro uživatele chytrých telefonů se systémem Android a iOS.

S rádii NAVITEL je snadné ovládat svou náladu! Vyberte si ze sedmi podsvícení displeje a pusťte si svou oblíbenou hudbu.

NAVITEL, aby Vaše jízda nebyla na pytel!