menu bar

NAVITEL® rozšiřuje svou řadu užitečných produktů pro řidiče a představuje novinku: bezdrátový vzduchový kompresor NAVITEL AIR 15 AL.

NAVITEL AIR 15 AL-1

Kompaktní a funkční akumulátorový vzduchový kompresor NAVITEL AIR 15 AL je vynikajícím pomocníkem nejen pro motoristy, motocyklisty a cyklisty, ale i pro milovníky outdoorových aktivit. NAVITEL AIR 15 AL je univerzální zařízení, které lze použít nejen pro všechna motorová i nemotorová vozidla, ale také si jej můžete vzít s sebou na venkovní rekreaci a nafouknout matraci, míče, hračku do vody, atd.

NAVITEL AIR 15 AL-2

NAVITEL AIR 15 AL je vybaven 50 W lithium-iontovou baterií s kapacitou 2000 mAh. Kapacita kompresoru je až 15 litrů vzduchu za minutu a maximální tlak vzduchu je 8,27 atmosféry.

Jasný LCD displej zobrazuje všechny potřebné informace – od úrovně nabití baterie až po tlak v různých jednotkách: PSI, Bar, KPa, kg/cm2. Pomocí ovládacích tlačítek lze kompresor snadno nastavit pro jakýkoli účel.

Inteligentní čip dynamicky upravuje tlak a automaticky vypne kompresor při dosažení nastavené hodnoty. NAVITEL AIR 15 AL má také funkci digitálního manometru: stačí zapnout napájení, připojit k pneumatice a na displeji se zobrazí aktuální tlak.

Pro pohodlné použití v noci je náš vzduchový kompresor vybaven LED svítilnou se 3 režimy provozu: stálé světlo, blikající světlo nebo signál SOS.

Kompresor se nabíjí přes napájecí konektor USB-C, celková doba nabíjení je přibližně 4 hodiny. Zařízení můžete nabíjet buď ze zásuvky, počítače nebo z automobilového zapalovače*.

Silné hliníkové pouzdro dobře chrání zařízení před poškozením. Nízká hmotnost 465 g, malé rozměry 109×85×36 mm a vysoký výkon činí bezdrátový kompresor NAVITEL AIR 15 AL praktickým pro použití kdykoli a kdekoli!

Balení obsahuje: vzduchový kompresor NAVITEL AIR 15 AL, vzduchovou hadici, 4 adaptéry, úložný vak, napájecí kabel USB-C, průvodce rychlým startem** a záruční list.

*Adaptér pro nabíjení přes autozapalovač není součástí balení a musí být zakoupen samostatně. Doporučujeme automobilové rozbočovače NAVITEL USP55 PRO a USP45 SLIM.

** Plnou verzi uživatelské příručky najdete na našich webových stránkách.