menu bar

NAVITEL® uvádí speciální mapové balíčky pro použití ve vašich oblíbených horských střediscích!

Pouze od 25. prosince 2019 do 25. března 2020 si budou moci uživatelé zařízení fungující na platformách Android a iOS zakoupit zimní balíčky NAVITEL® za speciální cenu. Dostupné produkty jsou: «Alpy», «Kavkaz», «Karpaty» a «Pyreneje».

Balíčky map pro «Alpy», «Kavkaz», «Karpaty» a «Pyreneje» zahrnují země s oblíbenými středisky a také všechny potřebné turistické informace: četné POI s umístěním čerpacích stanic, restaurací, bankomatů, obchodů a dalších důležitých objektů, a online služby NAVITEL®, včetně služby od Booking.com.

Název produktu Mapový balíček Maloobchodní cena (elektronický klíč)
Navitel Navigator. Alps Albánie, Rakousko, Bosna a Hercegovina, Chorvatsko, Francie, Německo, Itálie, Lichtenštejnsko, Makedonie, Malta, Monako, Černá Hora, San Marino, Srbsko, Slovinsko, Švýcarsko a Vatikán 620 Kč
Navitel Navigator. Carpathians Česká republika, Maďarsko, Polsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko a Ukrajina 620 Kč
Navitel Navigator. Caucasus Ázerbájdžán, Arménie, Gruzie, federální okres Severní Kavkaz, jižní federální okres Ruska 620 Kč
Navitel Navigator. Pyrenees Andorra, Francie, Gibraltar, Monako, Portugalsko a Španělsko 620 Kč

Relaxujte s NAVITEL®! Při nákupu zimních balíčků map je vám k dispozici podrobná dopravní síť s vyznačením směru pohybu, jízdními pruhy, upozorněními na dopravní značky. Díky vestavěným upozorněním na rychlost můžete bezpečně jezdit I v neznámé zemi.

Licenční klíče pro uvedené produkty lze zakoupit v sekci «Koupit» na webu NAVITEL® v AppStore a Google Play.