menu bar

Aktualizované mapy Q3 2018 pro 10 zemí Středního východu, Jižního Kavkazu a Asie jsou nyní k dispozici pro uživatele aplikace Navitel Navigator.



Aktualizace pro Střední východ, Jižní Kavkaz a Asie obsahuje 10 zemí - Arménie, Ázerbajdžán, Gruzie, Indie, Írán, Kyrgyzstán, Pákistán, Tádžikistán, Turecko, Uzbekistán.

Nejnovější aktualizace map Q3 2018 obsahuje pokročilé funkce pro nákladní automobily a kamiony*. Umožňuje v nastavení upřesnit charakteristiku a rozměry vozu (jeho celkovou hmotnost, hmotnost nápravy, šířku, výšku a délku) s ohledem na silnice a dálnice s omezeným přístupem. Řidiči kamionů, pickupů a jiných velkých nákladních vozů si mohou zvolit optimální trasu bez speciálních dopravních omezení. Stačí zapnout mód pro nákladní vozy a vaše cesta do cíle bude rychlejší a příjemnější.

Ázerbajdžán

Mapa Ázerbajdžánu obsahuje 4 313 měst a sídel, z nichž 57 podporuje adresní vyhledávání. Mapa také obsahuje 27 586 POI (bodů zájmu). Celková délka silniční sítě je nyní 34 769 km.

Byly přidány nové trasy do měst Bilgah, Mashtaga, and Nardaran.

Databáze domovních adres byla aktualizována o následující místa a sídla ve městech: Mamedli, Mehdiabad, and Pirallahi.


Arménie

Mapa Arménie obsahuje 985 měst a sídel, z nichž 51 podporuje adresní vyhledávání. Databáze bodů zájmu byla aktualizována – mapa obsahuje 13 809 POI (čerpací stanice, bankomaty, kavárny, obchodní centra, turistické atrakce, atd.). Celková délka silniční sítě je nyní 23 268 km.


Indie

Mapa Indie obsahuje 594 627 měst a sídel, z nichž 6 614 podporuje adresní vyhledávání. Mapa obsahuje 5 300 607 POI. Databáze adres a silniční siť byly aktualizované. Celková délka silniční sítě je 2 167 659 km. V mapě Indie je nyní pro vyhledávání k dispozici 8 217 526 unikátních adres.


Mapy všech těchto států obsahují obytnou a průmyslovou infrastrukturu měst a obcí, adresní informace, podrobnou silniční síť včetně všech ulic a silnic i s ohledem na dopravní situaci, mimoúrovňové křižovatky, kruhové objezdy a další důležité informace.

Podrobné informace o mapovém pokrytí všech zemí naleznete v sekci Mapy na oficiálních webových stránkách.

Důležité! Berte prosím na vědomí, že mapy Q3 jsou kompatibilní pouze s verzí aplikace Navitel Navigator 9.10.1619 a vyšší. Navigace pro nákladní automobily je k dispozici v následujících státech: Arménie, Ázerbajdžán, Gruzie, Indie, Írán, Kyrgyzstán, Pákistán, Tádžikistán, Uzbekistán.

*Tato funkce je k dispozici pro zařízení NAVITEL®, stejně tak pro chytré telefony a tablety s aplikací Navitel Navigator s verzí 9.10.1715 a vyšší.