menu bar

Evropa Q3 2018 je nyní k dispozici pro všechny uživatele aplikace Navitel Navigator.



Mapy Q3 2018 jsou aktualizované pro následujících 44 zemí: Albánie, Andorra, Rakousko, Belgie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Kypr, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Německo, Gibraltar, Velká Británie, Řecko, Maďarsko, Island, Ostrov Man, Itálie, Lotyšsko, Lichtenštejnsko, Litva, Lucembursko, Makedonie, Malta, Moldavsko, Monako, Černá Hora, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, San Marino, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Ukrajina, Vatikán.

Nejnovější aktualizace map Q3 2018 obsahuje pokročilé funkce pro nákladní automobily a kamiony*. Umožňuje v nastavení upřesnit charakteristiku a rozměry vozu (jeho celkovou hmotnost, hmotnost nápravy, šířku, výšku a délku) s ohledem na silnice a dálnice s omezeným přístupem. Řidiči kamionů, pickupů a jiných velkých nákladních vozů si mohou zvolit optimální trasu bez speciálních dopravních omezení. Stačí zapnout mód pro nákladní vozy a vaše cesta do cíle bude rychlejší a příjemnější.

Čtěte více


Mapy všech těchto států obsahují obytnou a průmyslovou infrastrukturu měst a obcí, adresní informace, podrobnou silniční síť včetně všech ulic a silnic i s ohledem na dopravní situaci, mimoúrovňové křižovatky, kruhové objezdy a další důležité informace.

Podrobné informace o mapovém pokrytí všech zemí naleznete v sekci Mapy na oficiálních webových stránkách.

Důležité! Berte prosím na vědomí, že mapy Q3 jsou kompatibilní pouze s verzí aplikace Navitel Navigator 9.10.1619 a vyšší.

*Tato funkce je k dispozici pro zařízení NAVITEL®, stejně tak pro chytré telefony a tablety s aplikací Navitel Navigator s verzí 9.10.1715 a vyšší.