menu bar

Pro uživatele aplikace Navitel Navigator jsou nyní k dispozici mapy Evropy Q3 2017.



Aktualizované mapy Q3 2017 zahrnují následujících 44 evropských států: Albánie, Andorra, Belgie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Chorvatsko, Island, Itálie, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Makedonie, Malta, Moldavsko, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Ostrov Man, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Spojené království, Srbsko, Švédsko, Švýcarsko, Ukrajina, Vatikán.

Aktualizované mapy obsahují 9 888 815 km silniční sítě, 4 940 033 bodů zájmu (POI) a 708 327 sídel, z toho 324 275 obsahuje podrobnou uliční síť a podporuje adresní vyhledávání.

Podrobné informace


Mapy všech těchto států obsahují obytnou a průmyslovou infrastrukturu měst a obcí, adresní informace, podrobnou silniční síť včetně všech ulic a silnic i s ohledem na dopravní situaci, mimoúrovňové křižovatky, kruhové objezdy a další důležité informace.

Podrobné informace o mapovém pokrytí všech zemí naleznete v sekci Mapy na oficiálních webových stránkách.

Důležité! Berte prosím na vědomí, že mapy Q3 2017 jsou kompatibilní pouze s verzí aplikace Navitel Navigator 9.7.2493 a vyšší.