menu bar

Společnost NAVITEL® vydává aktualizovanou verzi aplikace Navitel Navigator 9.9 pro zařízení iPhone a iPad. Nová verze vytváří trasy rychleji, přináší vylepšené navigování pro nákladní automobily a nový algoritmus pro výpočet času trasy při překročení státních hranic.

NAVITEL

Nová verze aplikace Navitel Navigator je daleko výkonnější. Zlepšení je zřejmé především v rychlejším výpočtu tras, které zabírají výrazně méně paměti.

Navitel Navigator 9.9 přináší navigování pro nákladní automobily. V nastavení si můžete zvolit typ svého vozidla. Při výpočtu trasy se berou v úvahu všechna omezení pro tento druh dopravy.

Nová verze Navitel Navigator 9.9 představuje pokročilý algoritmus pro výpočet času trasy při překročení státních hranic mezi jednotlivými státy. Čas trasy se vypočítává na základě odhadovaného zpoždění na hraničních přechodech. Řidiči tak mohou získat reálnou představu o skutečném času příjezdu ještě před začátkem samotné cesty.

Další novinky v Navitel Navigator 9.9:

  • vylepšené navigování v tunelech;
  • nový hlasový balíček finštiny;
  • zobrazení názvů exitů.

Byla provedena další vylepšení zvyšující stabilitu aplikace.

Aktualizaci pro iPhone/iPad je možné stáhnout prostřednictvím AppStore (iTunes).

Pro nové uživatele je k dispozici zdarma 7-denní zkušební verze. Po uplynutí zkušební doby se program přepne do režimu omezených funkcí. V případě, že chcete využívat plnou verzi programu, musíte si zakoupit licenční klíč.

Zakoupit si můžete také roční předplatné vybraných map a využívat prémiovou verzi s plnou funkčností po dobu jednoho roku*. Můžete se tak posléze rozhodnout, zda Vám navigace vyhovuje či nikoliv. Navigujte svět podle svých podmínek!


*Roční předplatné je k dispozici pro všechny existující mapové balíčky s výjimkou mapy Ruska, Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu nebo balíčků obsahující mapu alespoň jednoho jmenovaného státu.