menu bar

NAVITEL® vydává speciální navigační mapy zejména pro ty, kteří preferují aktivní zimní dovolenou!


Od 22. prosince 2014 do 31. března 2015 uživatelé smartphonů a tabletů s operačními systémy Android, Windows Mobile a BlackBerry mají jedinečnou příležitost zakoupit speciální zimní sezónní balíčky za mimořádné ceny — „Alpy”, „Kavkaz”, „Karpaty” a „Pyreneje”.

Podrobné informace o nových produktech a nabízených maloobchodních cenách:


Produkt

Mapy

Maloobchodní cena (elektronická licence)

Balíček „Alpy”

Rakousko, Francie, Německo, Itálie, Lichtenštejnsko, Monako, Slovinsko, Švýcarsko

810

Balíček „Kavkaz”

Ázerbájdžán, Arménie, Gruzie, Severokavkazský federální okruh Ruska

810

Balíček „Karpaty”

Česká republika, Maďarsko, Polsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko, Ukrajina

810

Balíček „Pyreneje”

Andora, Francie, Španělsko

810

Balíčky navigačních map „Alpy”, „Kavkaz”, „Karpaty” a „Pyreneje” obsahují všechny důležité informace, které mohou být během cesty užitečné! Plány větších i menších měst ve vysokém rozlišení obsahují širokou škálu bodů zájmu: hotely, restaurace, kavárny a bary, kina a další kulturní místa a turistické atrakce, sportovní a sociální zařízení, obchody, nemocnice a lékárny, čerpací stanice a servisní střediska a mnoho dalších, které vám pomohou naplánovat cestu a užívat si dovolenou naplno. Okamžitý výpočet trasy a znalost aktuální dopravní situace pomohou dorazit do určeného cíle v nejkratším možném čase.

Licenční klíče ke speciálním zimním sezónním produktům lze zakoupit v období od 22. prosince 2014 do 31. března 2015 v sekci Koupit na webových stránkách NAVITEL®.